Thursday, September 24, 2020

Alfa Romeo Giulietta отримає новий мотор і КПП з двома зчепленнями

 Компанія Alfa Romeo розширить гамму модифікацій хетчбека Giulietta за рахунок двох силових установок: нового 140-сильного дизеля об'ємом два літри, що працює в парі з роботизованою коробкою передач TCT з двома зчепленнями, а також версії 170-сильного бензинового турбомотора сімейства MultiAir, агрегатованою з цієї ж трансмісією.

Корисні посилання:

 
Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Середня витрата палива у нового дизеля в комбінованому циклі, за даними італійського виробника, складе 4,5 літра на сто кілометрів пробігу, а рівень викидів CO2 не перевищить 119 грамів на кілометр. Максимальний крутний момент двигуна, в разі коли перемикач системи DNA (що дозволяє вибрати один з трьох алгоритмів роботи системи стабілізації, електропідсилювача керма і мотора) встановлено в положення Dynamic, складає 350 Нм і доступний з 1750 оборотів в хвилину. У звичайному режимі - 320 Нм при 1500 оборотів в хвилину.

Хетчбек з 170-сильним бензиновим мотором і коробкою передач з двома зчепленнями розганяється з нуля до "сотні" за 7,7 секунди (на 0,1 секунди швидше версії з "механікою") і досягає максимальної швидкості 218 кілометрів на годину. Рівень викидів CO2 у автомобіля з такою силовою установкою - 121 грам на кілометр.

Модель Alfa Romeo Giulietta з новими силовими установками буде представлена на моторшоу в Парижі. Також на виставці покажуть версію цієї машини з 105-сильним надекономічним дизелем, витрачає всього 3,7 літра палива на сто кілометрів шляху, і "заряджену" модифікацію з 235-сильним мотором.

No comments:

Post a Comment

Бренди Alfa Romeo, Maserati і Abarth об'єднають в одну групу компаній

 Італійський концерн Fiat планує створити нову групу компаній, в яку увійдуть три належать йому бренду зі спортивним іміджем - Alfa Romeo, M...