Thursday, September 24, 2020

VW запропонував оснащувати машини Alfa Romeo оппозитниками Porsche

 Концерн Volkswagen розглядає можливість поставки компанії Alfa Romeo нового чотирициліндрового опозитного двигуна Porsche.

Корисні посилання:

 
Цей мотор розробляється німцями в першу чергу для власного компактного родстера, який займе в модельному ряду місце на сходинку нижче Boxster. Продажі цього агрегату Alfa Romeo дозволили б "Порше" знизити витрати на його виробництво за рахунок більшого обсягу випуску. У VW пропонують встановлювати цей мотор на масові моделі "Альфи". Про це повідомляє видання Autocar.

Раніше концерн Volkswagen також вивчав можливість придбання у групи Fiat бренду Alfa Romeo в якості чергового активу, який дозволив би німецькому бренду стати найбільшим в світі автовиробником до 2018 року. Однак італійці відкинули будь-яку можливість продажу "Альфи", заявивши, що "підвели риску" під подібною ідеєю. "Ми закрили перед самим обличчям VW всі двері, а вони тепер намагаються влізти у вікно", - заявили в компанії Fiat.

Крім цього, в "Фіат" спростувала чутки, що представники "Фольксвагена", включаючи голову ради директорів німецького концерну Фердинанда Піха і його керівника Мартіна Вінтеркорна, зустрічалися з владою італійського регіону Ломбардія, де знаходиться тимчасово неиспольз завод Alfa Romeo.

Раніше в VW заявляли, що в разі покупки "Альфи" концерн зможе в чотири рази збільшити продажі цього бренду. А Фердинанд Піх прокоментував заяву глави групи Fiat Серджіо Маркіонне про те, що бренду Alfa Romeo не продається, словами, що у "Фольксвагена ще є час".

No comments:

Post a Comment

Бренди Alfa Romeo, Maserati і Abarth об'єднають в одну групу компаній

 Італійський концерн Fiat планує створити нову групу компаній, в яку увійдуть три належать йому бренду зі спортивним іміджем - Alfa Romeo, M...