Thursday, September 24, 2020

Найпотужнішу версію хетчбека Alfa Romeo Mi.To покажуть в Женеві

 У березні поточного року на міжнародній автомобільній виставці в Женеві відбудеться світова прем'єра найпотужнішої модифікації компактного хетчбека Alfa Romeo Mi.To, яка отримає традиційну назву GTA.

Корисні посилання:

 
Про це повідомляє британське видання Autocar з посиланням на заяву неназваного топ-менеджера італійської марки.

У моторному відсіку новинки буде встановлений 1,8-літровий бензиновий турбомотор потужністю 240 кінських сил. Також автомобіль отримає диференціал підвищеного тертя. Детальна інформація про технічну начинку і динамічні характеристики автомобіля поки не розголошується.

За словами джерела Autocar, від базової версії "заряджений" Alfa Romeo Mi.To відрізнятиметься більш агресивним зовнішнім виглядом, розширеними колісними арками, новими варіантами забарвлення кузова, а також більш легким вагою, який буде досягнутий за рахунок широкого застосування деталей з алюмінію і карбону .

"Гарячий" хетчбек Alfa Romeo Mi.To складе конкуренцію автомобілям MINI з тюнінгом від ательє John Cooper Works. При цьому, як уточнює Autocar, мотор "Альфи" буде розвивати на 31 кінську силу більше, ніж MINI, а коштувати приблизно на дві тисячі фунтів стерлінгів дешевше.

No comments:

Post a Comment

Бренди Alfa Romeo, Maserati і Abarth об'єднають в одну групу компаній

 Італійський концерн Fiat планує створити нову групу компаній, в яку увійдуть три належать йому бренду зі спортивним іміджем - Alfa Romeo, M...