Thursday, September 24, 2020

Alfa Romeo 159 отримає версію з 200-сильним турбомотором

На майбутньому автосалоніпосилання відкриється в новому вікні в Женеві компанія Alfa Romeo планує представити нову модифікацію моделі 159.

Корисні посилання:

 
Автомобіль отримає 200-сильний 1,8-літровий турбомотор з безпосереднім уприскуванням палива. Про це повідомляє сайт Carscoop з посиланням на власні джерела.

Такий двигун стане п'ятим бензиновим агрегатом в гамі і першим мотором з турбіною,

що пропонується для середньорозмірний моделі італійської марки. До цього турбодвигуном оснащувалася лише Alfa Romeo 155 Q4, що випускалася в кінці 90-х років минулого століття. Новий агрегат зможе працювати в парі з шестиступінчастою механічною або секвентальною коробкою передач. Динамічні характеристики Alfa Romeo 159 з турбомотором поки не відомі.

Нагадаємо, що на Женевському автосалоніпосилання відкриється в новому вікні також відбудеться дебют "зарядженої" версії хетчбека Mi.To, який стане комплектуватися форсованої до 240 кінських сил версією того ж мотора.

No comments:

Post a Comment

Бренди Alfa Romeo, Maserati і Abarth об'єднають в одну групу компаній

 Італійський концерн Fiat планує створити нову групу компаній, в яку увійдуть три належать йому бренду зі спортивним іміджем - Alfa Romeo, M...