Thursday, September 24, 2020

Alfa Romeo побудує спорткупе на базі хетчбека Mi.To

 Компанія Alfa Romeo планує до 2011 року запустити в серійне виробництво новий компактний спортивне купе, яке, як передбачається, отримає ім'я Junior і буде побудовано на платформі хетчбека Mi.To.

Корисні посилання:

 
Про це повідомляє видання 4Car. Варто відзначити, що раніше назву Junior італійська марка планувала використовувати саме для Mi.To, однак потім вирішила відмовитися від цієї ідеї.

Очікується, що Alfa Romeo Junior стане оснащуватися 1,4-літровими бензиновими двигунами з різним ступенем форсування. Наприклад, атмосферний варіант цього мотора буде розвивати 105 кінських сил, а турбований - 130 кінських сил. Для автомобіля планується пропонувати як автоматичні, так і механічні трансмісії, а до 2011 року в гамі з'явиться і роботизована коробка передач з двома зчепленнями.

За інформацією 4Car, це ж купе може випускатися і під маркою Lancia. Такий автомобіль отримає ім'я Fulvia і з'явиться на ринку через три роки. Як повідомлялося раніше, до цього терміну компанія планує розширити модельні ряд ще на чотири машини, включаючи кросовер і компактний автомобіль на базі Fiat Punto.

No comments:

Post a Comment

Бренди Alfa Romeo, Maserati і Abarth об'єднають в одну групу компаній

 Італійський концерн Fiat планує створити нову групу компаній, в яку увійдуть три належать йому бренду зі спортивним іміджем - Alfa Romeo, M...